SOLIDARITAT DE DUES ESTRELLES DEL CINE

Penélope Cruz i Javier Bardem donen mascaretes i guants a l'hospital La Paz

L'actriu madrilenya anuncia el seu gest a les xarxes socials, on agraeix la tasca dels «herois i heroïnes» de la batalla contra el coronavirus

pe y barcem / periodico

1
Es llegeix en minuts
O. P.

Penélope Cruz ha anunciat a les xarxes socials que acaba de donar a l’hospital madrileny de La Paz un carregament de mascaretes homologades i guants per al personal sanitari.

«Després de molts dies buscant la manera de trobar el material sanitari tan necessitat per poder comprar i donar als hospitals, per fi, Javier [Bardem, el seu marit] i jo hem trobat una manera. Gràcies a l’ajuda logística d’Inditex hem pogut comprar 100.000 guants de nitril i 20.000 mascaretes tipus FFP2, que avui han arribat a l’hospital de La Paz a Madrid», explica en el seu perfil d’Instagram, on mostra una foto de les caixes. 

https://www.instagram.com/p/B-PK3n8HQY4/?utm_source=ig_web_copy_link

Notícies relacionades

L’actriu madrilenya afegeix que, malgrat les «enormes dificultats per obtenir i portar a la seva destinació el material sanitari», confia a poder realitzar un altre enviament de material ben aviat.

La protagonista de ‘Dolor y gloria’ –única actriu espanyola amb un Oscar, igual com el seu marit– acaba el seu missatge donant les gràcies a totes les heroïnes i tots els herois anònims que «posen en risc la seva pròpia salut per ajudar a curar i a mantenir la salut de tots nosaltres».

Temes:

Coronavirus