Una fuga en un tren de mercaderies perilloses obliga a interrompre la circulació a Martorell

Els Bombers investiguen si s'ha tractat d'una condemnació

La incidència ha provocat afectacions en les línies R-4 i R-8 de Rodalies

zentauroepp49629569 rodalies191118085745

zentauroepp49629569 rodalies191118085745 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

Els Bombers de la Generalitat han descartat que el tren de mercaderies perilloses que ha obligat a interrompre la circulació ferroviària de les línies R-4 i R-8 de Rodalies hagi patit una fuga de propanol, com en principi s’havia cregut, i estudien si es tracta d’un fenomen de condensació, segons ha informat Protecció Civil, que ha arribat a activar l’alerta del pla Transcat.

Els Bombers han constatat que no era una fuga després d’haver revisat el comboi afectat, a l’estació de Martorell, que ha sigut desallotjada preventivament malgrat que en el moment dels fets, a les 07.40 del matí, només hi havia dues persones.

Notícies relacionades

Per procedir a la revisió del tren, s’ha demanat el tall de la catenària i s’ha traslladat el comboi al pàrquing d’una empresa del sector químic.

La circulació ha quedat restablerta cap a les 09.30 hores. Durant les dues hores de l’aturada en la circulació, Renfe havia gestionat un servei alternatiu per carretera entre Molins de Rei i Sant Sadurní i entre Martorell i Castellbisbal de les línies R-4 i R-8, respectivament.