EFECTES DEL CORONAVIRUS

Un 'runner' destrossa a martellades el cotxe d'una veïna que el va renyar per sortir a Itàlia

El corredor va perdre els nervis a Montesilvano quan la senyora el va instar a tornar a casa

runner-it

runner-it

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els nervis causats pel confinament obligatori comporten cada dia escenes conflictives. Un dels col·lectius que més pateix el fet de quedar-se a casa són els runnersA Espanya ja s’ha viscut algun episodi polèmic. Ara ha arribat el torn d’Itàlia, on sí que està permès sortir a córrer, excepte a la Llombardia.

La ‘Gazzetta dello Sport’ ha publicat el vídeo d’un ‘runner’ destrossant a martellades el cotxe d’una veïna que el va reprendre des d’un balcó per sortir a córrer en ple confinament per la crisi del coronavirus, especialment al país europeu amb més contagis.

Amenaces de mort

El corredor enfurismat, que també va amenaçar de mort la seva veïna, no es va aturar malgrat els crits i sanglots de la dona des de casa seva. L’incident va ocórrer a Montesilvano, a la província de Pescara, i el vídeo s’ha convertit en viral a Itàlia, on cada vegada més persones es mostren en contra que alguns ciutadans practiquin esport a l’aire lliure en plena lluita contra la pandèmia.

Notícies relacionades

L’esbronc ha tingut gran repercussió en les xarxes socials. El cotxe de la veïna, aparcat al carrer, va quedar en pèssimes condicions.

 

Temes:

Coronavirus