Hamburgueses amb forma de coronavirus contra l'epidèmia

Un cuiner vietnamita reparteix amb èxit les coronaburguers, que és com ha batejat la seva creació culinària

hamburguesa / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Amb l’objectiu de combatre la por i la depressió econòmica i anímica que està causant la pandèmia de Covid-19, el cuiner Hoang Tung ha creat als seus restaurants Pizza Home de Hanoi una hamburguesa amb forma de coronavirus.

«L’economia està molt malament, des del gener he hagut de tancar quatre dels meus vuit restaurants. A més, veia que la gent, en general, no se sentia bé. La setmana passada vaig pensar que seria bo fer alguna cosa que millorés les vendes i animés la gent», relata Tung.

Mentre veia amb el seu fill la pel·lícula d’animació ‘Monstres, S.A.’, es va adonar que un dels personatges tenia una forma semblant al coronavirus, però alhora resultava simpàtic, de manera que se li va ocórrer crear una hamburguesa amb una forma semblant utilitzant panets de te verd.

Coronaburguer

«En vaig parlar amb els meus cuiners i al cap d’un dia en teníem la recepta. Quan vaig vendre la primera, vaig posar la foto en el meu compte de Facebook i al cap d’uns minuts ja teníem 50 comandes, una gran notícia en aquests temps de depressió», explica Tung.

Des d’aleshores, les vendes han sigut bones i ha fet seu el lema que li va suggerir un dels seus clients: «Si et fa por el coronavirus, menja una coronaburger».

Malgrat la seva gran exposició al Covid-19 pels seus forts vincles amb la Xina, el Vietnam ha aconseguit contenir l’epidèmia amb fortes mesures preventives.

Entregues a domicili

Notícies relacionades

El Vietnam va tancar les escoles des de principis de febrer i va ser un dels primers països a suspendre vols des de zones de risc o a posar en marxa quarantenes massives.

Aquesta setmana, les autoritats de Ho Chi Minh i Hanoi han ordenat el tancament de tots els negocis no essencials, per la qual cosa restaurants com el de Tung només poden funcionar amb entregues a domicili.

Temes:

Coronavirus