Coronavirus:

Coronavirus: detectat el primer cas a l'escola de la princesa Elionor

Un dels estudiants del centre Santa María de los Rosales, on assisteixen les filles dels Reis, ha donat positiu

Els Reis seguiran les indicacions i mantindran la normalitat escolar de les seves filles, segons fonts de la Casa del Rei

zentauroepp49810640 graf9907  madrid  11 09 2019   los reyes han acompa ado este200307204713

zentauroepp49810640 graf9907 madrid 11 09 2019 los reyes han acompa ado este200307204713

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Confirmat el primer cas de coronavirus a l’escola Santa María de los Rosales, on van les filles dels Reis d’Espanya, la princesa Elionor i Sofia. 

L’infectat és un alumne del centre privat d’Aravaca (Madrid). L’escola ha enviat un comunicat aquest dissabte a la tarda a les famílies per tranquil·litzar-les davant la notícia, en què adverteix que s’ha registrat un cas «positiu molt lleu de coronavirus» entre els alumnes de segon de batxillerat, segons ha pogut confirmar EL PERIÓDICO. 

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc una reunió en què han participat la Conselleria de Sanitat i Educació de la Comunitat de Madrid, al costat de la Directora General de Salut Pública de la comunitat en què s’ha valorat i analitzat la situació per establir les instruccions i orientacions concretes.

«Ens han indicat que l’escola ha de continuar funcionant amb normalitat i tranquil·litat dilluns, amb les mesures d’higiene que ja es venen adoptant des de fa unes setmanes», diu el missatge enviat a les famílies dels alumnes del centre. Segons han confirmat fonts de la Zarzuela, «els Reis seguiran les indicacions com els altres pares, i mantindran la normalitat escolar de les seves filles».

Notícies relacionades

La notificació afegeix que des de Sanitat s’efectuarà un seguiment de les persones que «hagin tingut algun contacte directe» amb el cas registrat, mentre que per als altres alumnes i el personal de l’escola «qualsevol altra mesura és innecessària».

El positiu de Covid-19 a l’escola Santa María de los Rosales s’afegeix a altres que s’han registrat durant aquesta setmana a diferents centres educatius de la regió, en què s’han contagiat professors i alumnes.