PATIA 'BULLYING' DES DE FA ANY I MIG

Hospitalitzat un menor de 14 anys de Mutxamel després d'intentar suïcidar-se per assetjament escolar

Els pares han denunciat diverses vegades el bullying que pateix el seu fill a l'institut des de fa any i mig

intento-suicidio-instituto-mutxamel

intento-suicidio-instituto-mutxamel

1
Es llegeix en minuts
Victoria Bueno / Sol Giménez

Un menor de 14 anys que cursa segon d’ESO a Mutxamel està hospitalitzat després d’un intent de suïcidi com a conseqüència de l’assetjament escolar que pateix a l’institut al qual acudeix, segons van indicar fonts de la família al diari ’La Información’.

El jove, fora de perill, està en observació i estava previst que aquest divendres el visités un psicòleg.

El pare del menor ha decidit interposar una denúncia contra el centre educatiu davant de la Guàrdia Civil perquè assegura que no s’està aturant una situació d’assetjament que ve de lluny.

Conselleria d’Educació

El diari ‘La Información’ ha mirat de contactar tant amb la direcció del centre com amb la Conselleria d’Educació sense que fins al moment s’hagin obtingut respostes.

Segons el pare del menor, està en vigor una ordre d’allunyament contra un altre alumne de la mateixa edat i que acudeix al mateix institut, «perquè va amenaçar el nen a final del curs passat amb donar-li una pallissa, que el mataria matar».

L’ordre d’allunyament de 50 metres és complicat complir-la en tot moment al centre educatiu, i quan es creuen els dos alumnes, el pare afirma que l’assetjador mira «molt malament» el seu fill.

Notícies relacionades

També explica que l’institut va citar en el seu moment el pare del jove assetjador per instar-lo que canviés el seu fill de centre, «però no ha volgut», i que també es va negar a fer-ho davant de la inspecció educativa que també el va citar amb aquest mateix propòsit.

‘Bullying’

«Vull acabar amb això. El meu fill pateix ‘bullying’ des que estava a l’escola, però allà van actuar ràpid. Ara durant un temps no podrà anar a classe perquè no s’ha actuat d’una manera contundent contra l’assetjament», lamenta el pare.