A Lugo

Trobada una dona morta a la seva casa amb ferides d'arma blanca al coll

Va ser la mare de la víctima, que tenia 49 anys, la que va trobar el cadàver a la vivenda

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona de 49 anys va ser trobada morta la nit d’aquest divendres al pis on residia sola a la ciutat de Lugo. Segons informen fonts de la Policia Nacional, el cadàver va aparèixer amb unes ferides d’arma blanca al coll.

D’acord amb aquestes mateixes fonts, va ser la mare de la morta la que va acudir entorn de les 22.00 hores a la vivenda, situada al carrer de la Ferradura, per portar-li menjar. Després de la troballa, va avisar els serveis d’emergències i als cossos de seguretat.

Els investigadors mantenen obertes «totes les línies d’investigació», indica la Policia Nacional, per la qual cosa no es descarta cap hipòtesi, tampoc la que es tracti d’un cas de violència masclista.

Notícies relacionades

Per aclarir el succés, els agents interroguen persones pròximes a la víctima i a la vivenda. El que sí que descarta actualment la Policia Nacional és que s’hagi tractat d’un simple robatori.

Després de l’aixecament del cadàver, el Jutjat d’Instrucció Número 2 de Lugo va posar totes les actuacions realitzades sota el secret de sumari. El cos va ser portat a l’Institut Anatòmic Forense per a la realització de l’autòpsia

Temes:

Lugo