DESPRÉS D'INTENT DE SUÏCIDI

Detinguda la mare de la nena trobada morta en un hotel de Logronyo

El pare havia denunciat que no li havien entregat la seva filla en règim de visites

nina-hotel-logrono / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut la mare de la nena de cinc anys que aquest dilluns al matí ha aparegut morta a l’hotel Los Bracos de Logronyo. La dona es trobava a l’Hospital San Pedro, on estava sent vigilada, després de ser traslladada per tractar-se de les ferides que s’ha fet a l’hotel, pel que sembla, quan intentava suïcidar-se.

La Delegació del Govern a La Rioja ha indicat que a les 9.30 hores d’aquest matí, l’hotel, situat al cèntric carrer Bretón de los Herreros de la capital de La Rioja, ha trucat a la Policia arran de l’avís d’un veí que els havia alertat que estava veient una persona «amb intencions suïcides» en una de les finestres de l’hotel.

Una vegada allà, han comprovat que hi havia una dona asseguda en l’ampit de la finestra i que presenta alguns talls, han localitzat a l’interior de l’habitació una nena de cinc anys morta al llit, si bé «es desconeix el motiu de la mort», i han activat «el protocol habitual», segons ha afegit la Delegació del Govern.

Precisament, el pare de la menor va denunciar ahir l’incompliment, a la caserna de la Guàrdia Civil d’Haro –on viu part de la família–, en l’entrega de la menor –una cosa que ja havia ocorregut almenys tres vegades més– segons ha pogut conèixer Europa Press.

Recerca de l’àvia

Notícies relacionades

En aquests moments, segueix la recerca d’una de les àvies de la nena, que es va registrar en el mateix hotel, amb la mare i la nena morta. La mare havia escrit unes cartes de comiat que han sigut entregades, per un familiar, a la Guàrdia Civil d’Haro.

Des del Tribunal Superior de Justícia de La Rioja s’ha informat que el succés serà investigat pel Jutjat d’Instrucció Número 3 de Logronyo, que en el moment dels fets es trobava de guàrdia. S’han obert diligències prèvies per aclarir els fets després d’haver ordenat l’aixecament del cadàver i la posterior autòpsia.