A Navarra

Detingut per conduir amb un menor a la falda i animar-lo a agafar el volant | Vídeo

La Guàrdia Civil va localitzar l'individu perquè va penjar les imatges en una xarxa social

menor

menor

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut a Navarra un home per conduir amb un menor d’edat assegut a la falda mentre l’animava a fer anar el volant, i que els agents van poder reconèixer gràcies que els fets van ser gravats en un vídeo que va ser posteriorment pujat a una xarxa social.

Per aquest succés, l’institut armat atribueix al detingut un delicte contra la seguretat viària, en concret, un delicte de conducció temerària, segons ha informat la comandància de Navarra en una nota de premsa. El vídeo l’ha difós ‘Pamplona Actual’.

Notícies relacionades

Ho ha fet després d’analitzar les imatges que van ser penjades en una xarxa social i que recollien com l’home encoratjava el menor a utilitzar el volant, amb la qual cosa van poder identificar l’individu, el lloc exacte dels fets i el vehicle.

Una conducta que, recalca la Guàrdia Civil, posa «en perill la vida de persones. En cas d’una frenada brusca, el menor podria haver-se colpejat contra el volant o tenir pitjors conseqüències. La col·laboració ciutadana per evitar aquest tipus de conductes és fonamental», alerten.