Mobilització a les xarxes

Es busca el comprador del regal de la Rosy, trobat al metro de Madrid

Rocío Gil va trobar un paquet amb el nom de la destinatària i ha compartit la imatge a Twitter per aconseguir trobar la persona que el va comprar

1577096677 887834 1577097685 noticia normal recorte1

1577096677 887834 1577097685 noticia normal recorte1

1
Es llegeix en minuts

Hi ha milers d’històries a internet que passen sense pena ni glòria, però de tant en tant una es torna viral i uneixnombrosos usuaris per una mateixa causa. Com la de la història del regal de la Rosy. Tot va començar quan Rocío Gil va trobar en un seient d’un vagó de la línia 2 del metro de Madrid un regal. A través de Twitter va compartir la imatge del paquet amb aquest text: «Algú s’ha oblidat aquest regal en un metro de la línia 2. Per si aquesta persona ho llegeix (difícil, però bé) el tinc jo. No vull que la Rosy es quedi sense regal. Ho difoneu amb una miqueta d’esperit nadalenc?». Hi ha mobilització de missatges per trobar el que l’hi va comprar perquè la Rosy no es quedi sense el regal.

Notícies relacionades

En la història s’hi ha implicat El Corte Inglés, ja que és obvi que es va comprar allà pel paper de regal. Els grans magatzems li van suggerir que l’obrís per si hi havia dins el tiquet regal i la compra s’havia fet amb targeta, per poder rastrejar les dades de qui havia fet la compra. No obstant, es va pagar en efectiu.

Davant d’això, Rocío Gil ha decidit portar el regal a objectes perduts del metro de Madrid. Les xarxes, no obstant, són insaciables. Perquè una altra incògnita, per la qual ja pregunten diversos tuitaires, és saber quin és regal destinat a la Rosy.

Temes:

Madrid Twitter