Presó sense fiança

Un conductor drogat atropella mortalment una dona a Lleida

Després del sinistre, l'home va fugir a peu, però va ser finalment localitzat i la jutge ha decretat presó sense fiança

cotxe-guardia-urbana-lleida

cotxe-guardia-urbana-lleida

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona de 79 anys ha resultat morta a causa de les ferides que va patir al ser atropellada ahir a l’avinguda de Pinyana de Lleida per un conductor drogat que després va fugir a peu. L’home ha passat a disposició judicial aquest dimarts al migdia. La magistrada del jutjat d’Instrucció 1 de Lleida en funcions de guàrdia ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al conductor. La causa està oberta per homicidi per imprudència greu, abandonament del lloc dels fets, conducció sota els efectes de les drogues i conducció sense permís per pèrdua de punts. A més, el conductor no tenia l’assegurança del vehicle en regla. Segons fonts pròximes al cas, l’home va reconèixer que havia anat a comprar heroïna, que n’havia consumit i que després de l’accident va anar a l’estació d’autobusos per tornar a casa.

Segons ha informat aquest dimarts la Guàrdia Urbana de Lleida, l’atropellament es va produir dilluns poc després del migdia en un pas de vianants sense semàfor situat en una rotonda.

A l’arribar fins al lloc del succés, els agents van comprovar que el conductor havia marxat a peu i, per això, es va iniciar una recerca per tota la ciutat.

Finalment, la Guàrdia Urbana va poder localitzar l’home, de 52 anys i nacionalitat espanyola, al’estació d’autobusos de Lleida, al carrer de Saracíbar.

Notícies relacionades

Després de detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, va ser sotmès a una prova d’alcoholèmia, que va donar negatiu, i una de drogues que, en aquest cas, va donar positiu.

Una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima en estat greu fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir ahir a la nit