PER AL CURS 2020/2021

La preinscripció escolar obligatòria serà del 23 de març a l'1 d'abril del 2020

El tràmit per a l'ensenyament postobligatori de Batxillerat i FP serà al maig

escuela1

escuela1

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Les famílies d’alumnes del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria podran fer la preinscripció entre el 23 de març i l’1 d’abril del 2020 a Catalunya, segons ha informat aquest divendres la Conselleria d’Educació de la Generalitat.

Notícies relacionades

Després del tràmit de la preinscripció i posterior assignació de places escolars, la matriculació podrà fer-se entre el 16 i el 22 de juny per als alumnes de fins a primer curs d’ESO, mentre que a partir de segon d’ESO la matriculació serà entre el 29 de juny i el 3 de juliol, després que se celebri l’avaluació extraordinària per a alumnes amb assignatures suspeses, que serà del 18 al 23 de juny.

La conselleria que dirigeix Josep Bargalló també ha avançat les dates aproximades de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris de Batxillerat i Formació Professional, que serà la primera quinzena de maig per a Batxillerat i cicles de grau mitjà, i la segona per als de grau superior. Les dates es concretaran quan es faci pública al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la resolució que regula tot el procés.