L'ASSASSÍ ES VA ENTREGAR ALS MOSSOS

El jutge envia a presó sense fiança l'acusat de matar la seva parella al Prat

L'home, de 44 anys, que va confessar l'homicidi, no es pot comunicar amb els tres fills menors de la parella

zentauroepp51182991 grafcat8585  el prat de llobregat  barcelona   02 12 2019   191205204433

zentauroepp51182991 grafcat8585 el prat de llobregat barcelona 02 12 2019 191205204433 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El titular del Jutjat d’Instrucció número 5 del Prat de Llobregat, amb competències en matèria de violència sobre la dona, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al’home de 44 anys detingut aquest dilluns per la mort violenta de la seva parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La causa està oberta per assassinat o per homicidi dolós, una qualificació que s’acabarà de determinar segons com avanci la causa. El jutjat també ha acordat que l’investigat no es pugui comunicar amb els tres fills menors de la parella, que estan sota custòdia de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

S’ha de recordar que el presumpte autor de l’homicidi, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, es va entregar voluntàriament als Mossos d’Esquadra quan ja s’havia localitzat el cadàver de la dona, amb senyals de violència.

Sense antecedents de violència

Notícies relacionades

No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella ni cap denúncia, però la dona rebia atenció jurídica i psicològica des de l’estiu del Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. També havia sigut atesa pels serveis d’Acció Social i pels Mossos.

A més, el Departament de Salut ha obert un expedient informatiu per aclarir per què un informe mèdic de l’Hospital de BellvitgeHospital de Bellvitge, que recollia lesions de la dona possiblement causades per una pallissa de l’home l’estiu passat, no va arribar al jutjat.