09 jul 2020

Anar al contingut

Vaga a Rodalies aquest dijous amb serveis mínims del 40%

Aquesta serà la primera de les dues jornades de vaga convocades per la CGT per criticar la «falta de voluntat de diàleg»

ACN

Vaga a Rodalies aquest dijous amb serveis mínims del 40%

maitecruz

Rodalies de Catalunya prestarà el 40% del servei durant les aturades convocades per la vaga parcial d’aquest dijous, segons ha informat Renfe partint dels serveis mínims decretats pel Departament de Treball. Les aturades estan previstes entre les 00.00 i les 4.00 hores, les 11.00 i les 15.00 hores i les 20.00 i les 24.00 hores, i és en aquestes franges quan el servei serà del 40%, mentre que durant la resta hi haurà l’habitual.

Quant a la Llarga Distància i Alta Velocitat, s’assegurarà un servei del 90%, que serà del 63% en el cas dels Avant. Aquesta serà la primera de les dues jornades de vaga convocades per la CGT per criticar la «falta de voluntat de diàleg» de l’operadora i el Ministeri de Foment. La segona jornada serà el 20.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb temps pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reembors sense cost addicional en estacions i agències de viatge. En el cas de trens suprimits, s’oferirà, sempre que sigui possible, viatjar en un altre tren en l’horari més pròxim a l’adquirit.