SUCCÉS

Cinc ferits en l'incendi d'un bloc de pisos a Badalona

Una trentena de persones han sigut desallotjades i encara no han pogut tornar a casa seva

L'ajuntament ha posat a disposició dels veïns afectats un centre cívic

badalona / periodico

1
Es llegeix en minuts

Cinc persones, entre elles dues menors, han resultat ferides per inhalació de fums en l’incendi d’un bloc de pisos a Badalona. Les flames van provocar el desallotjament d’una trentena de persones, que encara no han pogut tornar a casa seva.

El foc es va iniciar a la primera planta de l’edifici situat a l’Avinguda Marqués de Mont-Roig número 209, ha cremat completament una vivenda i s’ha propagat al segon pis. Els Bombers han rebut l’avís a les 07:59 hores i l’incendi s’ha donat per extingit a les 08:37 h.

Notícies relacionades

Els Mossos han obert una investigació sobre les causes del foc. Una de les hipòtesis és que podria haver-se originat per una estufa. En un primer moment alguns veïns han hagut de quedar confinats a casa seva fins que s’han pogut desallotjar una trentena de persones.L’Ajuntament de Badalona ha posat a la seva disposició un centre cívic de la ciutat.

Patrulles policials i bombers

De les cinc persones ferides per inhalació de fums, quatre han sigut traslladades al’Hospital de Can Ruti. Al lloc de l’incendi s’han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, set patrulles dels Mossos, la Guàrdia Urbana de Badalona, els Bombers de Barcelona i vuit dotacions del SEM.