Judici pel crim

Expulsat el pare de la Diana per etzibar al 'Chicle': «¡Podia haver sigut la teva filla!»

«Demano les meves més sinceres disculpes al jurat i al magistrat, no he pogut contenir el dolor», ha escrit després a Twitter

GRAF4190. SANTIAGO DE COMPOSTELA, 22/11/2019.- El empresario Juan Carlos Quer, padre de Diana, la joven asesinada el 22 de agosto de 2016, a su llegada a la Audiencia Provincial de A Coruña para asistir al juicio por la muerte de su hija. Quer ha tenido que dejar, a petición del juez Ángel Pantín, la sala de vistas en la que este viernes se visualiza la reconstrucción del crimen por dirigirse al encausado, José Enrique Abuín, alías el Chicle. EFE/Xoán Rey

GRAF4190. SANTIAGO DE COMPOSTELA, 22/11/2019.- El empresario Juan Carlos Quer, padre de Diana, la joven asesinada el 22 de agosto de 2016, a su llegada a la Audiencia Provincial de A Coruña para asistir al juicio por la muerte de su hija. Quer ha tenido que dejar, a petición del juez Ángel Pantín, la sala de vistas en la que este viernes se visualiza la reconstrucción del crimen por dirigirse al encausado, José Enrique Abuín, alías el Chicle. EFE/Xoán Rey / XOÁN REY (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’empresari Juan Carlos Quer, pare de la Diana, la noia assassinada el 22 d’agost del 2016Diana, ha sigut expulsat per part del jutge Ángel Pantín de la sala de vistes on aquest divendres es visualitza la reconstrucció del crim per adreçar-se a l’encausat, José Enrique Abuín Gey, àlies ‘el Chicle’.

«¡Podia haver sigut la teva filla!», li ha etzibat Quer al processat, pare d’una nena, just en el moment en què en el vídeo es veia Abuín, després d’haver mostrat la manera en què havia lligat els cables als llasts i d’haver introduït el maniquí emprat en la reconstrucció al pou on la Diana va estar durant 496 diesva estar durant 496 dies.

El magistrat president del tribunal del jurat que ha de dirimir el grau de culpabilitat del ‘Chicle’ li ha sol·licitat a Quer que sortís seguit d’un «ho sento». La mateixa disculpa de Juan Carlos Quer cap a ell.

Notícies relacionades

L’advocada d’Abuín Gey, mare d’una noia una més gran que la Diana, no ha pogut reprimir les llàgrimes.

En el seu compte oficial de Twitter, Juan Carlos Quer ha escrit posteriorment: «No puc comprendre com un pare pot fer a una noia que podria ser la seva filla l’atrocitat que va fer passar a la Diana, després d’haver-la violat i assassinat, tirar el seu cos a un pou. Demano les meves més sinceres disculpes al jurat i al magistrat, no he pogut contenir el dolor».