TENSIÓ A LA Universitat

Acaba la tancada a tres campus de la UPF després d'un acord per l'avaluació única

Hi haurà una avaluació única per als estudiants que ho sol·licitin, que es farà al desembre, i també una recuperació única per a aquells que ho desitgin

barrena

barrena

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) tancats als edificis de tres campus han donat per desconvocades la tarda d’aquest dimarts les tancades després d’un acord amb la universitat sobre l’avaluació única, han informat fonts del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i de la universitat.

En un tuit aquesta tarda, la universitat ha assegurat que el rector, Jaume Casals, ha establert que hi haurà una avaluació única per als estudiants que ho sol·licitin, que es farà al desembre, i també una recuperació única per a aquells que ho desitgin.

Fonts del SEPC han assegurat que aquest anunci de la universitat, que permet tant l’avaluació única al desembre com la recuperació única, ha facilitat que s’abandoni la tancada i que els estudiants comencin a marxar de les instal·lacions.

Notícies relacionades

Els estudiants tancats a la UPF havien passat la nit als edificis dels tres campus i havien bloquejat a primera hora del matí d’aquest dimarts els accessos amb una barricada de cadires, taules i altres elements.

S’ha viscut un episodi de tensió davant d’una de les portes d’accés en un dels edificis del campus de Ciutadella entre un grup d’estudiants que volia que es fes classe i els tancats.