En sentit Barcelona

Dos camioners morts en un accident a l'AP-7 a Vilafranca

Els dos ocupants d'un camió han mort al xocar per abast amb un altre vehicle pesat a l'autopista

L'autopista ha estat tancada fins al migdia, cosa que ha ocasionat importants retencions

egaolwzwoaaqkxe

egaolwzwoaaqkxe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els dos ocupants d'un camió  van morir aquesta matinada al xocar per abast amb un altre camió a l' AP-7  Vilafranca del Penedès, al quilòmetre 198, en sentit Barcelona. Tots dos estaven  fent cua per un accident  anterior d'un altre vehicle pesat que restringia l'autopista al quilòmetre 197. El camió ha quedat abocat a la via i els seus dos ocupants han resultat ferits de poca gravetat.

El sinistre ha obligat a tallar l'AP-7 a aquesta altura. Cap al migdia s'ha reobert parcialment, amb un carril habilitat, tot i que seguien llargues cues, que han arribat als 10 quilòmetres.

Notícies relacionades

Les víctimes mortals viatjaven en un camió amb  matrícula polonesa. Els Mossos han rebut l'avís a les 03.47 hores i han activat 10 patrulles. Hi han treballat quatre dotacions dels Bombers i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El trànsit s'ha desviat mentre ha durat el tall total per la sortida 30 de l'autopista cap a l'N-340, i s'ha recomanat optar pels Túnels del Garraf.

Amb aquestes ja són 142 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes de Catalunya.