Baralla al Baix Llobregat

Vídeo | Un detingut trenca d'un cop de cap la finestreta d'un cotxe dels Mossos

L'incident ha tingut lloc aquesta nit a Sant Vicenç dels Horts, després d'una baralla a ganivetades entre dos homes

Un dels implicats s'ha personat al CAP i l'altre, el que ha trencat la finestreta, ha acabat retingut a l'estació de ferrocarril de Can Ros

sant vicens dels horts / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Nit de tensió a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat, Barcelona) després d’una baralla de carrer i una complicada detenció per part dels Mossos. Les imatges circulen per internet. El conflicte es va iniciar amb una baralla amb navalles entre dos homes al barri de Can Ros, de la qual van alertar els veïns a la policia.

Els Mossos van rebre aquest avís a les 20.30 hores i quan les primeres patrulles van arribar al lloc dels fets els dos implicats ja havien desaparegut. Un d’ells es va personar poc després al CAP ferit per arma blanca, la seva vida no corre perill. L’altre va ser interceptat per altres veïns a l’estació de ferrocarrils de Can Ros.

Quan les patrulles van arribar a l’estació, van agafar aquest home, el segon implicat en la baralla a ganivetades anterior, i el van introduir al cotxe. En aquest instant comença la gravació que diversos veïns van captar amb el telèfon mòbil. Fonts policials assenyalen que l’home va ser introduït al vehicle perquè corria risc d’acabar sent agredit per algun dels ciutadans que havien ajudat a retenir-lo.

Notícies relacionades

Després de ser introduït al cotxe policial, en un evident estat d’excitació, el detingut trenca la finestreta del cotxe amb el cap, s’enfila al sostre del vehicle i acaba sent de nou reduït pels Mossos. Tot això, sota una gran expectació veïnal. 

Finalment, l’home ha sigut conduït a una nova patrulla i traslladat a comissaria. Se li atribueixen delictes de lesions per la baralla anterior, resistència a agent de l’autoritat i danys al vehicle policial. 

Temes:

Catalunya