a Màlaga

Una narcollanxa es obligada a rescatar uns guàrdies civils després d'un accident en una persecució

Detenen els transportistes d'haixix que s'han prestat a ajudar els agents seguint ordres de l'helicòpter policial

zentauroepp50232657 04 10 2019 operaci n en la que han chocado una embarcacion d191004191143

zentauroepp50232657 04 10 2019 operaci n en la que han chocado una embarcacion d191004191143

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha dut a terme una operació contra el narcotràfic davant les costes de Mijas (Màlaga) en la qual han sigut detingudes quatre persones i s’han intervingut més de 80 farcells d’haixix. En l’operació, una embarcació de l’institut armat ha tingut un accident amb una narcollanxa i els agents han sigut rescatats pels ocupants d’aquesta embarcació a requeriment de l’helicòpter policial.

L’operació ha tingut lloc durant el matí d’aquest divendres, quan una embarcació del Servei Marítim Provincial de Ceuta es trobava perseguint una llanxa semirígida sospitosa de transportar droga i que estava ocupada per quatre persones.

Durant la persecució les dues embarcacions han col·lidit, els tres guàrdies civils han caigut a l’aigua i l’embarcació oficial ha quedat girant sense control amb el consegüent risc per als guàrdies que estaven a l’aigua, segons han informat des de l’institut armat en un comunicat.

Notícies relacionades

La tripulació de l’helicòpter de la unitat aèria de Màlaga, a l’adonar-se de l’imminent perill per als guàrdies civils, ha requerit per megafonia als ocupants de l’altra embarcació que els recolzessin; aquests els han rescatat i tots han resultat il·lesos.

Els quatre ocupants de l’embarcació han sigut detinguts per un delicte de tràfic de drogues i s’han recuperat més de 80 farcells d’haixix que havien caigut al mar, amb un pes aproximat de més de 3.000 quilos.