11 d’ag 2020

Anar al contingut

Els fets van passar a l'agost

Detinguts quatre nois, un de menor, per una agressió sexual a Calafell

La víctima es va despertar sense recordar res després d'estar de festa en un pis amb les seves amigues i un grup de nois

Als joves, que han quedat en llibertat amb càrrecs, se'ls ha practicat una prova de l'ADN de la qual encara no es coneix el resultat

Agencias

Detinguts quatre nois, un de menor, per una agressió sexual a Calafell

MOSSOS D ESQUADRA

Quatre nois, un d’ells menor d’edat, van quedar en llibertat amb càrrecs dimecres després de passar a disposició judicial i de la Fiscalia de Menors per una denúncia per agressió sexual a Calafell (Tarragona) el 22 d’agost, segons han confirmat a l’ACN fonts policials.

Un grup de nois i un altre de noies es van conèixer de nit i van decidir anar al pis d’una d’elles per continuar la festa. Allà haurien begut i consumit cocaïna. La denunciant es va despertar adolorida i sense recordar res del que havia passat. Va anar a un centre mèdic i allà li van detectar ferides compatibles amb una violació, per la qual cosa va presentar denúncia, segons ha avançat el mitjà ‘Més Digital’.

Els Mossos van detenir tres dels nois el 9 de setembre, i el quart l’endemà. Els tres majors d’edat tenen 20, 22 i 23 anys. Dos són de nacionalitat espanyola i l’altre, marroquí.

Els investigats han sigut sotmesos a una prova de l’ADN de la qual encara no es coneix el resultat.