22 febr 2020

Anar al contingut

SUCCESSOS

Un mort a l'estavellar-se un avió ultralleuger a les maresmes de Huelva

Aquest dissabte un helicòpter d'extinció treballa per extingir l'incendi ocasionat

El Periódico

Un mort a l'estavellar-se un avió ultralleuger a les maresmes de Huelva

EPES

Un home de 48 anys ha mort a l’estavellar-se un avió ultralleuger a les maresmes del municipi de Huelva de San Juan del Puerto, segons ha informat aquest dissabte el servei Emergències 112 Andalusia.

Els fets es van produir passades les 21.00 hores de divendres i més d’una desena de veïns van alertar al centre de coordinació perquè havien vist precipitar-se un ultralleuger a la zona del moll i maresmes coneguda com a Los Palitos de San Juan del Puerto.

Segons ha informat el 112, després de l’accident una dona de 71 anys, familiar del tripulant de l’ultralleuger que va veure com l’aeronau s’estavellava, va haver de ser traslladada a l’hospital Juan Ramón Jiménez de Huelva per ser atesa d’una crisi d’ansietat.

L’accident va provocar un incendi a les maresmes de San Juan del Puerto i aquesta matinada el 112 ha rebut més de 200 avisos per pudor de cremat a Huelva capital arran d’un canvi en el vent.

Un helicòpter d’extinció treballa aquest dissabte per extingir l’incendi ocasionat per l’accident de l’ultralleuger, en una zona inaccessible per als bombers.

Temes: Huelva