ALS ESTATS UNITS

Una dona pareix tres bessons després de pensar que patia càlculs renals

La mare té ja dos fills i afirma que quan va arribar a l'hospital ni s'imaginava que estava embarassada de 34 setmanes

zentauroepp8019982 castellon 10 4 08 operacion retorno a rumania campa a del go190818201714

zentauroepp8019982 castellon 10 4 08 operacion retorno a rumania campa a del go190818201714 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona nord-americana que va donar a llumtres bessons  en una petita ciutat de Dakota del Sud va declarar que fins a l’últim moment va estar convençuda que els dolors que tenia es devien a càlculs renals. "Quan van començar els dolors em vaig imaginar que eren els càlculs que ja havia patit abans", va declarar Dannette Giltz aquest diumenge en un programa de televisió de la ciutat de Sturgis.

La mare dels tres nadons, que van néixer el 10 d’agost i van pesar cadascun al voltant de dos quilos, va dir que, malgrat tenir uns altres dos fills, mai es va imaginar que tenia un embaràs de 34 setmanes quan va ser portada a l’hospital. En aquell moment, els metges li van informar que el dolor que patia obeïa en realitat a un part.

Notícies relacionades

En principi, els doctors pensaven que es tractava de bessons, però finalment la dona va donar a llum per cesària a tres nadons amb bona salut que seran batejats amb els noms de Blaze, Gypsy i Nikki.

La mare va dir que ni el seu marit ni ella s’ho creuen i que va pensar que realment que es tractava de càlculs renals, perquè en el passat n’havia patit. 

Temes:

Estats Units