Una pastera arriba a una platja de Cadis davant de nombrosos banyistes

Alguns immigrants van aconseguir passar desapercebuts al camuflar-se entre els banyistes

La Guàrdia Civil va detenir quinze de les persones que anaven a l'embarcació

4577013b-dbbe-4bbb-be98-28d2ea344f0a-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Una pastera amb un grup d’immigrants ha arribat aquest dimecres a la platja de Zahora, a Barbate (Cadis), davant de centenars de banyistes. La Guàrdia Civil ha informat a Efe que han detingut quinze de les persones que intentaven arribar a Espanya, totes de nacionalitat marroquina, tot i que desconeix quants han aconseguit fugir.

Abans que l’embarcació arribés a la vora, un helicòpter de la Guàrdia Civil ja estava esperant els immigrants, sobrevolant la zona en la qual van arribar a la platja. Tot just tocar terra, van començar a córrer cap a l’interior per abandonar la platja sense que poguessin ser interceptats pels agents en un primer moment.

Camuflats entre banyistes

Notícies relacionades

Alguns immigrants van aconseguir passar desapercebutsa la platja perquè en comptes de fugir corrent, es van posar banyadors per camuflar-se entre els banyistes, han informat a Efe testimonis directes. No obstant, la Guàrdia Civil en va poder interceptar quinze, a qui va detenir.

Aquesta nit ha aparegut una altra pastera buida a la costa de Cadis, entre la platja del Palmar i Barbate, segons la Guàrdia Civil.