A València

Detingut l'oncle d'un nadó intoxicat amb cocaïna i amb traumatismes

El pare del nen, de 15 mesos, també està sent investigat

zentauroepp49367187 hospital fe190808105402

zentauroepp49367187 hospital fe190808105402 / GVA

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut l’oncle d’un nadó de 15 mesos i investiga el pare d’aquest menor que va ingressar diumenge passat en un hospital valencià amb dos traumatismes cranioencefàlics i restes de cocaïna i cànnabis en el seu organisme. 

Fonts de l’institut armat han informat a EFE que l’equip de dones i menors de la Guàrdia Civil investiga els fets, ocorreguts a Bétera (València) i dels quals van tenir coneixement després de ser el menor hospitalitzat.

Les fonts només han assenyalat que ha sigut detingut un oncle del nadó i que el seu pare està sent investigat. 

Segons publica aquest dijous el diari 'Levante-EMV', el nadó va ingressar a l’Hospital La Fe de València amb dos traumatismes cranioencefàlics i en les proves toxicològiques realitzades van trobar restes de cocaïna i cànnabis en el seu organisme.

Fonts del centre hospitalari consultades per l’Agència Efe no han facilitat cap informació sobre això al tractar-se d’un menor d’edat. 

La mare el va portar al metge

Notícies relacionades

Segons assenyala el diari va ser la mare del nadó, una jove de 19 anys, la que va portar el petit al servei d’Urgències perquè estava "decaigut i tenia somnolència" i allà els metges van detectar dos cops al cap, que segons la seva mare es va produir en unes caigudes.

Després de detectar la presència de cocaïna i cànnabis, i davant dels traumatismes que presentava, els facultatius van activar el protocol per un possible cas de maltractaments.