CRIM A L'ARAGÓ

Un home mata el seu fill i fereix la seva dona amb un ganivet a Terol

L'agressor ha mort per les ferides rebudes al llançar-se des d'un quart pis

teruel-andorra / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home ha matat el seu fill adolescent al municipi de Terol d’Andorra i ha ferit la seva dona.Després ha intentat treure’s la vida llançant-se des d’un quart pis de la vivenda familiar. L’agressor ha mort poc després a l’hospital.

Els fets han tingut lloc cap a les 18.00 hores d’aquest dimecres, 7 d’agost. La Guàrdia Civil ha rebut l’avís que un home s’havia llançat des d’una finestra al carrer d’Estercuel. Diversos agents hi han acudit i també un metge, que n’ha ordenat el trasllat a l’Hospital d’Alcanyís.

A l’entrar els agents a la vivenda des d’on l’home s’havia precipitat, han trobat mort un noi, que presentava ferides d’arma blanca. A més, la seva mare estava ferida greu, també amb signes d’haver sigut atacada amb una arma blanca, per la qual cosa també ha sigut evacuada en helicòpter, en aquest cas a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa. El seu pronòstic és reservat.

La Guàrdia Civil investiga en aquests moments els fets i estudia diverses hipòtesis, que tant podria ser un cas de violència masclista, com un parricidi. No consten denúncies prèvies de maltractaments en l’àmbit familiar.

Els fets han causat una gran commoció a la localitat d’Andorra, on havien nascut la dona i el seu fill. El mort, de 16 anys, és fill del matrimoni. A més, al domicili familiar hi viu una jove, de 19 anys, filla de la dona, que no es trobava a la vivenda quan han tingut lloc els fets.

En resposta a aquest crim, un col·lectiu veïnal d’Andorra ha convocat de forma espontània una concentració de condemna a la violència masclista i en suport de les víctimes i dels seus familiars. També s’hi han decidit sumar tots els grups polítics del consistori de la localitat.

Notícies relacionades

Així ho ha assegurat a Efe l’alcalde de la població, Antonio Amador, que reunirà posteriorment d’urgència la junta municipal de portaveus per convocar un ple extraordinari en repulsa pels fets ocorreguts i per convocar un dol oficial per la mort del jove.

El responsable municipal ha explicat que la sessió plenària se celebrarà amb tota probabilitat demà, ja que regidors que es troben absents de la població han expressat el seu desig d’acudir al ple.