A Màlaga

Un conductor de VTC fingeix un segrest per ocultar que es va gastar la recaptació en una orgia

L'home, detingut, va denunciar que un client el va atracar i el va obligar a anar a un club

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut un conductor de VTC (vehicles de turisme amb conductor) que va fingir haver patit un segrest per tapar que s’havia gastat la recaptació de l’empresa per a la qual treballa en una orgia en un club de Fuengirola (Màlaga).

Notícies relacionades

Segons explica aquest dimarts el diari ‘Sur’,l’home va anar a una comissaria a denunciar que havia sigut víctima d’un atracament i un segrest per part d’un client, que els agents no van tardar a identificar. També va declarar l’individu que el va assaltar a punta de navalla i el va portar a una casa de cites del municipi, on l’havia retingut  en contra de la seva voluntat i l’havia obligat a consumir drogues.

Els agents van detenir el sospitós, però van continuar investigant i es van entrevistar amb les treballadores del club i el taxista que els va portar, que van oferir una versió diferent. Finalment, els investigadors van descobrir la farsa i van arrestar el xofer, que coneixia el presumpte segrestador. De fet, havien quedat per anar junts al club, on pel que sembla va mantenir relacions sexuals amb diverses dones. La gresca la va costejar la recaptació de l’empresa per a la qual treballa.