Nombrosos desperfectes

Un camioner drogat encasta el tràiler en un carrer de Sant Pol de Mar (Barcelona)

El conductor, de nacionalitat francesa, ha fet caure motos i ha trencat alguna cornisa

9cc4614c-c7c0-4bdd-9f49-a15f9339585f-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un camió de gran tonatge ha quedat encastat aquesta matinada entre el carrer del Consolat de Mar i el carrer Nou de Sant Pol de Mar (Barcelona, Maresme), i ha provocat desperfectes en vivendes, subministrament de serveis i vehicles particulars. El conductor, de nacionalitat francesa, ha donat positiu en substàncies estupefaents.

Els fets han passat al voltant de les 5.30 hores, quan el conductor del tràiler ha fet cas omís de la senyalització que prohibeix la circulació de camions de gran tonatge pels carrers del centre de la ciutat i ha entrat al carrer del Consolat del Mar procedent de la Riera, segons ha explicat l’ajuntament.

Al seu pas va fer caure diverses motocicletes i va trencar algunes cornises de vivendes, a més de fer malbé conductes d’aigua i gas. El conductor s’ha vist obligat a aturar la marxa  quan el camió ha quedat encastat pels dos costats entre les parets del carrer.

Nombrosos veïns han alertat els serveis d’emergències, i per això la policia local, Bombers, operaris de gas i ambulància s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona.

Notícies relacionades

La policia local també ha efectuat les pertinents proves al conductor del camió, de nacionalitat francesa, i ha donat negatiu en alcoholèmia i positiu en substàncies estupefaents, per la qual cosa s’instruiran les diligències oportunes. Malgrat això, el conductor ha donat negatiu en una segona prova i serà el laboratori que proporcionarà els resultats oficials de les mostres.

El matí d’aquest dimarts el carrer Nou està tallat.