A Màlaga

Una dona se'n va de festa i deixa el seu fill de 4 anys sol a casa 24 hores

La mare va ser detinguda per la seva implicació en una baralla i no va alertar els agents que havia tancat el nen

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes  un 180213120916

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes un 180213120916

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha iniciat una investigació contra una dona de 23 anys per un delicte d’abandonament de menors després que, suposadament, deixés el seu fill de quatre anys sol i tancat amb pany i clau a la vivenda familiar durant gairebé 24 hores per anar-se’n de festa.

El dia 28 de juliol, cap a les 08.30 hores, el 091 rebia una trucada que alertava d’una baralla al passeig del Parc (Màlaga). Quan van arribar, van comprovar que al costat de la parada de l’autobús hi havia diverses persones congregades.

Els agents van esbrinar que s’havia produït una baralla entre dues dones, unes de les quals havia fugit, mentre que l’altra, que es trobava al lloc i que havia colpejat un ciutadà que va provar de separar-les, va ser, finalment, detinguda.

Tancat tot el dia

Concretament, la jove va ser detinguda sobre les 08.00 hores per la seva presumpta implicació en els delictes de lesions i atemptat a agent de l’autoritat. Així, segons han indicat les fonts a través d’un comunicat, al ser arrestada, la dona no va comunicar als agents el fet que el seu fill estava sol a casa; motiu pel qual el petit va continuar sol i tancat al domicili durant tot el dia.

Notícies relacionades

Aquell mateix dia, ja al vespre, els agents van acudir a una vivenda arran de la trucada d’uns veïns alertant d’un menor petit que es trobava plorant en un pis i, pel que semblava, sol.

Allà van trobar el nen plorant i, després de comprovar que efectivament estava sol, es van fer càrrec d’ell. Fruit de les investigacions, els agents van esbrinar que la mare del nen era la dona que havia sigut detinguda aquell matí per la seva presumpta implicació en els delictes de lesions i atemptat a agent de l’autoritat. Davant d’aquest fet, la dona va ser imputada per un altre delicte d’abandonament de menors.