04 juny 2020

Anar al contingut

ACTUACIÓ DESPROPORCIONADA

El Consorci Regional de Transports acomiada un vigilant per donar una pallissa a un home

El consorci ha obert un expedient contra els responsables de la seguretat per l'incident de les instal·lacions de l'intercanviador de l'avinguda d'Amèrica

Europa Press

El Consorci Regional del Transport ha obert un expedient informatiu després d’haver-se difós unes imatges que mostren com dos vigilants de seguretat colpegen un home negre en repetides ocasions a les instal·lacions de l’intercanviador de l’avinguda d’Amèrica. Un d’ells ja ha sigut acomiadat per l’empresa adjudicatària.

En les imatges, difoses per La Sexta, es veu com dos treballadors de l’empresa encarregada de la seguretat a les instal·lacions colpegen i empenyen l’home. També s’aprecia com un dels vigilants li clava diversos cops de puny mentre l’arrossega per les escales mecàniques per treure’l de les instal·lacions.

Fonts del Consorci Regional del Transport han explicat que s’ha obert un expedient informatiu després de tenir coneixement de les imatges corresponents a la matinada de dissabte passat, que van ser enviades a l’empresa de seguretat.

Des de l’adjudicatària van comunicar al Consorci que es va procedir a l’acomiadament immediat d’un dels vigilants, que en les imatges porta una armilla negra sobre l’uniforme, i estudia la situació de l’altre treballador que es va veure implicat en aquest incident.