05 juny 2020

Anar al contingut

A les Gavarres

Una dona, segrestada pel seu ex, aconsegueix fugir després de ser agredida en un descampat de Girona

Els Mossos busquen l'agressor, que va ruixar la dona a la cara amb un líquid irritant

El Periódico

Una dona, segrestada pel seu ex, aconsegueix fugir després de ser agredida en un descampat de Girona

Els Mossos busquen un home per haver segrestat la seva exparella i haver-la agredit en un descampat de les Gavarres (Girona). Els fets van tenir lloc diumenge a la nit, quan l’agressor es va emportar la dona i la va retenir durant hores en una casa situada en una zona boscosa. Cap a les tres de la matinada, la va traslladar amb un cotxe lligada fins al descampat. Allà, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va agredir amb un objecte punxant, segons ha informat l’ACN.

La víctima es va poder escapar del seu capturador i va aconseguir arribar caminant fins a Quart (Gironès), on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona

La seva exparella la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar cops al cap, tot i que les ferides no van ser de gravetat. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar l’agressor, que ha fugit. Tant ell com la víctima són sud-americans.