A les Gavarres

Una dona, segrestada pel seu ex, aconsegueix fugir després de ser agredida en un descampat de Girona

Els Mossos busquen l'agressor, que va ruixar la dona a la cara amb un líquid irritant

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos busquen un home per haver segrestat la seva exparella i haver-la agredit en un descampat de les Gavarres (Girona). Els fets van tenir lloc diumenge a la nit, quan l’agressor es va emportar la dona i la va retenir durant hores en una casa situada en una zona boscosa. Cap a les tres de la matinada, la va traslladar amb un cotxe lligada fins al descampat. Allà, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va agredir amb un objecte punxant, segons ha informat l’ACN.

La víctima es va poder escapar del seu capturador i va aconseguir arribar caminant fins a Quart (Gironès), on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, va ser traslladada al’hospital Josep Trueta de Girona

Notícies relacionades

La seva exparella la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar cops al cap, tot i que les ferides no van ser de gravetat. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar l’agressor, que ha fugit. Tant ell com la víctima són sud-americans.