Misteriosos crims

Assassinats al Canadà: dos nois, de desapareguts a sospitosos

La policia busca dos nois per la seva presumpta participació en les morts d'una jove parella i d'un home d'uns 50 anys

descarga

descarga

1
Es llegeix en minuts
AFP

Dos nois que estaven desapareguts al Canadà per una sèrie de crims són ara sospitosos de l’assassinat d’una parella i d’un tercer home al nord de la província de la Colúmbia Britànica, va explicar aquest dimarts la Reial Policia Muntada del Canadà (RCMP). Les autoritats van assenyalar aquest dilluns que estaven buscantKam McLeod, de 19 anys, i Bryer Schmegelsky, de 18, després que el seu automòbil fos trobat cremant divendres i després de l’aparició del cadàver d’un home a poca distància del lloc. Aquí donen detalls dels sospitosos.

Aquests esdeveniments marquen un repunt dramàtic en les dues investigacions policials d’aquests assassinats.

Dilluns, els cadàvers de l’australià Lucas Fowler, de 23 anys, i la seva nòvia Chynna Deese, una nord-americana de Carolina del Nord de 24 anys, van ser trobats en una carretera al nord de la Colúmbia Britànica. 

Divendres també es va trobar un altre cos, el d’un home d’uns 50 anys que la policia encara busca identificar, però a 470 quilòmetres del doble homicidi.

"Atesos aquests esdeveniments, el Kam i el Bryer ja no són considerats desapareguts". La RCMP considera Kam McLeod i Bryer Schmegelsky "sospitosos" en aquests tres assassinats, va dir la portaveu en una conferència de premsa.

Considerats "perillosos"

El cos de l’home no identificat va ser trobat no lluny d’un vehicle cremat pertanyent als dos sospitosos.

Van ser vistos per última vegada conduint un Toyota RAV4. Són considerats "perillosos", va dir la portaveu.

"És probable que continuïn movent-se", va afegir.

"Hem de reconèixer que el Kam i el Bryer poden haver canviat la seva aparença i també poden estar conduint un altre vehicle", va advertir la policia.

La policia no va revelar els elements que li van permetre vincular les dues investigacions, que va tractar per separat fins dilluns.

Notícies relacionades

Tampoc va parlar sobre els motius dels delictes i no va poder dir si els dos sospitosos tenien antecedents penals.

 

Temes:

Assassinats