Comandes anul·lades

Alcampo la fa grossa al vendre consoles PS4 a un cèntim

La cadena de supermercats les va oferir per error a través de la seva web de Sevilla i ara ha anul·lat les compres realitzades

playstation

playstation

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Desenes de persones van aprofitar la gran ganga i ara Alcampo ha fet marxa enrere. La cadena de supermercats va oferir a través de la seva web diumenge passatconsoles PS4 a l’irrisori preu de 0,01 euros en una botiga de Sevilla, quan en realitat el seu preu real és d’uns 300 euros. Després de fer marxa enrere, els usuaris ara s’han unit i reclamen #Alcampo quiero miPs4.  Es consideren enganyats.

L’empresa francesa ha respost a través de Twitter que "aquest preu [un cèntim] té com a origen un error informàtic que s’ha produït a la nostra plataforma web, absolutament involuntari i indesitjat". Twitter crema amb l’error, que alguns qualifiquen de publicitat enganyosa.

N’hi va haver que en van comprar més d’un...

Abans de demanar perdó per l’"error informàtic", la primera reacció de la cadena va ser: "Ens resulta impossible servir la comanda sol·licitada".

Notícies relacionades

L’anunci ganga del producte va estar gairebé tot el diumenge 21 de juliol exposat a la web, fins a la matinada, explicava un dels compradors de la consola. Aquest client, explica a Twitter, va rebre al matí de dilluns un correu en el qual se l’informava de la cancel·lació de l’operació de compra. 

L’anul·lació ha portat els clients que la van adquirir a agrupar-se creant l’etiqueta #Alcampo quiero miPs4. 

Temes:

FACUA