Agressió sexual a Sevilla

Investigada una suposada violació grupal a una noia de 20 anys per part de la seva exparella i dos amics

L'exnòvio ha sigut detingut i posat en llibertat amb càrrecs, mentre els altres dos presumptes agressors continuen en busca i captura

sevilla

sevilla

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional investiga la presumpta violació grupal a una noia de 20 anys divendres passat, que ha denunciat que va ser violada per tres homes, un d’ells l’exnòvio, que està en llibertat després d’haver declarat al Jutjat de Violència de Gènere de la capital andalusa.

Els fets, segons han informat fonts policials, van succeir als voltants del carrer Doctor Fedriani de Sevilla, quan la noia va ser abordada per tres homes de nacionalitat romanesa, un d’ells el seu exnòvio, i, presumptament, va ser subjectada per dos d’ells mentre el tercer l’agredia físicament i la violava.

La noia ha declarat que sortia d’una festa a la qual havia anat amb unes amigues, i després d’acomiadar-se’n va travessar aquest carrer, quan es va trobar el cotxe en el qual hi havia els tres homes.

Carreró sense sortida

Des d’allà l’haurien portat a un carreró sense sortida al costat del carrer Marqués de Lozoya, on s’hauria produït l’agressió.

L’exparella de la noia, de 33 anys, va ser detinguda poc després, i posada en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d’allunyament, després de declarar que va ser un dels que va subjectar la noia durant els fets.

Notícies relacionades

Els altres dos presumptes implicats estan en busca i captura, segons les mateixes fonts.

La investigació la desenvolupen les Unitats d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional. Per la seva banda, la Policia Nacional ha informat que inicialment s’investiga un delicte de violència masclista per part de l’exparella de la noia.