Pablo Iglesias recula i altres notícies que has de saber avui

whatsapp-video-2019-07-19-at-174711 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Iglesias renuncia a entrar en el Govern de Sánchez. El líder de Podem no vol ser l’“excusa” del xoc amb Sánchez. El PSOE creu que l’“acord” és possible, però insisteix que el president decidirà qui és ministre.


2) Barcelona declara la guerra als lladres reincidents. Colau demana la col·laboració de la justícia i la Conselleria d’Interior proposa vuit mesures per combatre el repunt de la delinqüència a la ciutat.

5d585380-5b45-4e54-82ce-ecee859915d3-hd-web / periodico


3) Foment denuncia el web d’empreses independentistes de l’ANC. La patronal recorre a l’Autoritat Catalana de la Competència i demana mesures cautelars als jutjats mercantils contra el “boicot” de l’Assamblea.


Notícies relacionades

4) Així es va explicar l’arribada de l’home a la Lluna. L’allunatge va ser televisat en directe davant de 600 milions d’espectadors; 20 milions només a Espanya. Aquest cap de setmana, diverses cadenes ofereixen programes especials recordant la primera vegada que l’home va trepitjar el satèl·lit.


5) L’Iran captura un petrolier britànic i reté unes hores un altre. Les autoritats de l’Iran van capturar dos barcos, un d’ells de bandera britànica, que circulaven per aigües internacionals per l’estret d’Ormuz, al golf Pèrsic, una ruta de vital importància per al trànsit de cru. Un segon petrolier, sota bandera de Libèria, però operat pel que sembla pels britànics, també va ser capturat i obligat a anar cap a Iran.