Contenen llet no declarada

Sanitat llança una alerta per unes coquetes d'arròs amb xocolata

El consum d'unes bosses d'Organic Amisa comporta riscos per a les persones intolerants a la lactosa o al·lèrgiques a la llet

tortitas

tortitas

1
Es llegeix en minuts

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha alertat sobre la presència de llet no declarada a coquetes d’arròs ecològiques amb cobertura de xocolata i arròs amb llet, procedents dels Països Baixos, de la marca Organic Amisa. En concret, es tracta de les bosses de 100 grams, lot 444 17:491 i data de consum preferent del 15/11/2019.

El producte afectat, diu l’Aecosan, ha sigut fabricat als Països Baixos i s’ha distribuït a través del Regne Unit a diversos estats membres, entre els quals s’hi inclou Espanya i, concretament, Madrid.

Notícies relacionades

L’Aecosan ha informat d’aquests fets a les autoritats competents de les Comunitats Autònomes a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària nacional (SCIRI) i com a mesura de precaució recomana a aquells consumidors al·lèrgics a la llet o intolerants a la lactosa que poguessin tenir el producte a casa seva, que s’abstinguin de consumir-lo.

Així mateix, l’agència indica que el consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

Temes:

Al·lèrgia