La víctima, de 17 anys

Traslladats els quatre detinguts de Manresa al lloc de la violació en grup

L'agressió es va produir en un pis que els Mossos investiguen si estava ocupat il·legalment

Els arrestats passaran a disposició judicial aquest dimarts

manresa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han traslladat aquest dilluns al matí els quatre detinguts, d’uns 20 anys, per una presumpta violació en grup d’una menor, de 17 anys, a Manresa (Bages, Barcelona) al lloc on suposadament van ocórrer els fets, una vivenda ocupada. L’agressió s’hauria produït de matinada i, després d’anar a l’hospital, la víctima va acudir a la comissaria a posar una denúncia.

L’agressió sexual es va produir a l’interior d’un pis, que els Mossos investiguen si estava ocupat il·legalment, com alguns dels immobles, alguns de semienderrocats, de la zona.

La policia catalana està practicant aquest dilluns diverses diligències vinculades amb el cas, i preveu traslladar els arrestats davant del jutge aquest dimarts, segons fonts de la policia catalana.

Segons ha pogut comprovar Europa Press, els investigadors han traslladat els quatre detinguts al número 17 del carrer de l’Aiguader cap a les 13.00 hores i han estat amb ells a l’interior uns 30 minuts.

Posteriorment, els han tret un a un de l’edifici amb la cara tapada i els han reconduït a la comissaria, on estan des de la seva detenció aquest diumenge.

Notícies relacionades

La policia catalana va informar aquest diumenge a Europa Press que la víctima havia acudit a la comissaria per prestar declaració i presentar la denúncia.

Els agents han iniciat una investigació i recopilació de proves, i els quatre joves passaran a disposició judicial quan concloguin les diligències per configurar l’atestat.