Marc Marginedas torna al lloc del seu segrest i altres notícies que has de saber avui, en un minut

210619 documental marginedas / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Marc Marginedas, corresponsal d’EL PERIÓDICO, torna al lloc on va ser segrestat per l’Estat Islàmic a Síria per realitzar un documental dirigit per Albert Solé.


2) Generalitat, patronals i sindicats encaren aquestes setmanes les negociacions per acabar de definir el nou model de l’FP i els òrgans des del qual es dirigirà.


3) Mor una professora de Barcelona i 10 noies resulten ferides en un viatge escolar solidari a Costa d’Ivori quan viatjava en un autocar amb alumnes del Col·legi Canigó i la residència Bonaigua, vinculats a l’Opus Dei.


Notícies relacionades

4) Catalunya ha celebrat la nit més curta de l’any amb fogueres i revetlles. Avui serà el torn de les brigades de neteja per deixar a punt les platges de Barcelona, epicentre de la festa de Sant Joan a la capital catalana.


5)  El Mallorca torna a Primera amb una remuntada heroica davant del Depor. L’equip balear supera el 2-0 de l’anada a Riazor. D’altra banda, Messi respira i prepara el seu aniversari amb l’Argentina classificada. L’equip ‘albiceleste’ derrota Qatar amb molt sofriment per 2-0 el dia abans que l’estrella blaugrana compleixi 32 anys.