28 set 2020

Anar al contingut

OPERACIÓ INTERNACIONAL

Detingut a Lloret de Mar un narco eslovè buscat per França

El fugitiu està acusat de formar part d'un entramat criminal que traficava amb drogues entre Espanya i els Països Baixos

Europa Press

Detingut a Lloret de Mar un narco eslovè buscat per França

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (Girona) un fugitiu eslovè buscat a França per presumptament formar part d’un entramat criminal que traficava amb drogues entre Espanya i els Països Baixos, via França i Alemanya.

Segons han informat en un comunicat, les autoritats franceses havien emès contra ell una Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE) pels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

Els investigadors van descobrir que el fugitiu estava amagat a la zona de Lloret de Mar i que utilitzava una motocicleta de color blau, amb matrícula eslovena, per desplaçar-se.

A partir d’aquell moment, van establir un dispositiu policial als voltants de Lloret, que va finalitzar amb la localització i detenció del fugitiu al barri de Canyelles.

Capitost alemany

Se’l buscava com a membre d’un grup criminal dirigit per un ciutadà alemany per al qual operava com a proveïdor de substàncies estupefaents, entre 2016 i 2018, i també es dedicava a l’obtenció de documentació falsa i a l’organització de transaccions monetàries.

A més, organitzava entregues de droga entre Espanya i els Països Baixos donant ordres sobre les dates de sortida i llocs on es durien a terme les entregues.