Premsa d'avui: Les portades dels diaris del diumenge 9 de juny del 2019

Aquests són els titulars del dia dels principals diaris impresos i digitals d'Espanya

portadas

portadas

2
Es llegeix en minuts
El Periódico/Agencias

Aquests són els titulars de les portades del diumenge 9 de juny del 2019 dels principals diaris arribats a la nostra redacció, així com de la premsa digital:

Les primeres edicions dels principals diaris arribats a la nostra redacció inclouen, entre d’altres, les següents notícies a les seves portades:

EL PAÍS

“El sudoku de pactes locals condiciona la investidura”; “Victoria política de Trump a l’arrencar a Mèxic un acord migratori”; “Colau assumeix el risc de revalidar l’alcaldia sense acords”; “Salvini, contra el Papa”; “‘Liquidadors’ de Txernòbil relaten la seva tasca després de l’explosió”.

EL MUNDO

“Iglesias silencia els crítics i blinda la seva autoritat a Podem”; “Mèxic accepta actuar com a guardià de fronteres dels Estats Units”; “Colau reivindica el tripartit”; “Empresaris catalans demanen a Sánchez ‘gestos’ amb els presos”.

LA VANGUARDIA

“Debut històric. La selecció espanyola guanya el seu primer partit en un mundial”; “Colau anirà a la investidura tot i que no tingui tancat un pacte”; “La corrupció resta 60.000 milions d’ingressos a Espanya”; “Sánchez viatja al centre per pressionar a l’esquerra”; “Trump retira la seva amenaça d’aranzels a Mèxic”.

ABC

“Jack Ma, fundador i president executiu d’Alibaba Group: ‘No em preocupa la intel·ligència artificial, els xips no somien com el cor’”; “Iglesias endossa el seu fracàs electoral a tots menys a ell”; “El PP i Vox se citen per decidir l’alcaldia de Madrid a l’espera que Cs aixequi el veto”; “Ada Colau prepera el pacte amb el PSC per a Barcelona avalat per Manuel Valls”; “El PP fia a l’èxit dels acords l’objectiu de reduir el soroll intern a la formació”.

EL PERIÓDICO

“Colau es llança cap a una investidura oberta”; “Iglesias advoca per entrar a l’Executiu per marcar Sánchez”; “Espanya s’estrena amb una victòria al Mundial (3-1)”; “Mèxic cedeix davant de Trump”; “Bars, els altres santuaris del franquisme”.

Revisi aquí les altres portades d’El Periódico.

EL CORREO

Notícies relacionades

“La renúncia del PNB a l’alcaldia d’Irun aclareix el seu pacte amb el PSE”; “Alfonso Alonso: ‘No soc el pepito grillo del PP, però a Euskadi hem d’accentuar un perfil propi’”; “Pujada de tensió a l’IMQ”; “Moma passa l’examen de selectivitat”; “Lucía García rescata ‘la Roja’”.

LA RAZÓN

“Crisi a Podem. Iglesias fins al 2021”; “Operació Moncloa: setge al PP”; “Ortega Smith té més paraula que Rivera”; “La nova passió turca: marató de centenars de milers d’espanyols per veure el nou fenomen de les sèries”.