Tragèdia a Màlaga

L'amo del terreny de Totalán demana un acarament amb el pare del Julen

L'advocat de l'acusat vol determinar si José Roselló va ser avisat de l'existència de les prospeccions que hi havia a la zona, com manté l'amo del terreny

zentauroepp47064250 david serrano julen190424093708

zentauroepp47064250 david serrano julen190424093708 / Daniel Perez

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’amo de la finca de Totalán (Màlaga) on hi ha el pou on va morir el nen de 2 anys Julen el 13 de gener ha demanat un acarament amb el pare del petit, José Roselló, per aclarir si el progenitor sabia que a la zona hi havia tres prospeccions.

El lletrat que representaDavid Serrano, l’únic investigat per homicidi imprudent, ha presentat un escrit en què sol·licita un acarament amb el pare del Julen per determinar si aquest va ser avisat de l’existència de les prospeccions que hi havia a la zona, com manté l’amo del terreny.

Notícies relacionades

José Roselló va assegurar el març passat davant de la jutge d’instrucció que ni ell ni la seva dona van ser advertits del perill amb antelació per part de David Serrano.

El pare de Julen va admetre, no obstant, que quan ja eren a la finca agafant llenya per al foc amb què anaven a cuinar, Serrano el va advertir que hi havia diversos pous, però li va dir que estaven ben tapats i això el va tranquil·litzar. 

Temes:

Cas Julen