FINAL DEL MISTERI

L'FBI confirma que el jove que deia que era el nen desaparegut Timmothy Pitzen no ho és

Les proves d'ADN assenyalen que l'individu és un home de 23 anys amb antecedents penals

undefined47633041 this image released on april 4  2019  by the national center190404214259

undefined47633041 this image released on april 4 2019 by the national center190404214259

1
Es llegeix en minuts

Final del misteri. El jove que va aparèixer vagabundejant per Newport (Kentucky, EUA) i va dir a la policia que era Timmothy Pitzen, un nen que tenia 8 anys quan va desaparèixer a Ohio el 2011, no ho és. Així ho ha assegurat l’FBI, que ha explicat que en realitat aquest individu és Brian Michael Rini, de 23 anys (Pitzen ara en tindria 14 anys) i amb antecedents penals.

Tota la història va començar quan Brian Michael Rini li va explicar  a la policia de Newport que era Timmothy Pitzen i que s’havia escapat dels seus segrestadors. Aquesta informació va despertar les esperances que el nen fos viu. No obstant les proves d’ADN a què es va sotmetre el jove han confirmat que Rini no és Pitzen. Rini acabava de sortir, el 7 de març, d’un correccional d’Ohio després de complir una pena de 14 mesos per robatori i vandalisme.

Timmothy Pitzen va desaparèixer el maig del 2011, quan tenia 8 anys, després que la seva mare, Amy Fry-Pitzen, l’anés a recollir l’escola i se l’emportés a un zoo i a un parc aquàtic. La dona es va suïcidar poc després a l’habitació d’un hotel deixant una nota que va convertir el parador del nen en un misteri: "Tim està en un lloc segur amb gent que l'estima i que el cuidarà", deia la mare en la nota. "Mai el trobareu", afegia.

Notícies relacionades

Des d’aleshores el pare del nen i la resta de la família no han deixat de buscar el petit. L’FBI, que des d’un principi havia mostrat prudència fins a tenir els resultats de la prova d’ADN, ha assenyalat que "les forces de la llei no han oblidat ni oblidarem Timmothy i esperem que un dia es reuneixi amb la seva família. Desafortunadament, aquell dia no serà avui".