A Valladolid

Detingut un pedòfil de 68 anys que contactava amb nens sud-americans

El pederasta compartia imatges a internet i viatjava freqüentment a Sud-amèrica per abusar de menors

valladolid / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut un home de 68 anys amb centenars d’arxius de pornografia infantil que compartia a través d’internet, alguns de gran cruesa en què fins i tot apareixien nens de curta d’edat. L’arrestat viatjava freqüentment a Sud-amèrica per contactar i abusar de menors. El jutge l’ha enviat a la presó.

La investigació va començar el mes de gener del 2018 gràcies a la cooperació internacional. Els agents van rebre una informació sobre un usuari espanyol que contactava a través d’internet amb un altre usuari de Sud-amèrica, compartint arxius de contingut pedòfil.

Notícies relacionades

Després de diverses gestions, els agents van confirmar que es tractava d’un individu establert a Valladolid i van aconseguir la seva plena identificació, quan van comprovar que el pedòfil era un jubilat de 68 anys. Després d’això, els agents van realitzar l’entrada i registre al domicili i van localitzar diversos dispositius electrònics. 

Menors sud-americans

Els investigadors van comprovar que el detingut contactava amb menors sud-americans, a qui després de guanyar-se la seva confiança els sol·licitava fotografies i vídeos en què apareixien nus i en posats de clar contingut sexual. A més s’ha pogut comprovar que, des de l’any 2016, l’investigat viatjava freqüentment a Sud-amèrica per veure’s amb menors amb finalitats sexuals.