Investigació policial

Els veïns de la nau de la violació múltiple de Sabadell n'havien denunciat l'ocupació

Asseguren que van alertar de la inseguretat a l'ajuntament i que en alguna ocasió s'hi van registrar incendis

sabadell / periodico

1
Es llegeix en minuts
Albert Segura

Els veïns dels voltants de la fàbrica abandonada de Sabadell on aquest cap de setmana es va produir una presumpta violació múltiple havien denunciat la situació d’ocupació i l’estat de la nau a l’ajuntament, que asseguren que els generava inseguretat. L’Associació de Veïns de Can Feu així ho assegura, després de la denúncia que situa aquesta nau com a escenari d’una violació, per la qual hi ha sis persones detingudes.

La víctima és una noia que dissabte va sortir amb un grup d’amigues pel centre de la ciutat. Per raons que encara s’han d’aclarir, la noia va acabar a l’interior d’una nau industrial abandonada del barri de Can Feu. Va ser allà on va patir els abusos sexuals per part de tres homes, mentre els altres tres eren presents. Va aconseguir escapar-se del lloc i va ser auxiliada per una parella que anava amb cotxe, que immediatament la van portar a la comissaria.

Actes vandàlics

L’ocupació de la nau es va produir fa uns dos anys, segons expliquen els veïns, moment en què es van començar a registrar alguns actes vandàlics al barri que van fer que la inseguretat dels veïns incrementés. “Vam avisar el consistori i la Policia Municipal de l’ocupació, dins de la nau es cremaven objectes i als carrers es van començar a registrar atracaments i robatoris a l’interior de cotxes”, assenyala la presidenta de l’associació de veïns, Carme Farràs.

Notícies relacionades

Els veïns també apunten que a l’interior de la fàbrica van arribar a haver-hi incendis i que hi entraven i en sortien persones d’“aspecte estrany”, fet que incrementava l’esmentada sensació d’inseguretat entre els veïns de la zona, molts dels quals han de passar pel carrer on hi ha la nau per anar al centre o per agafar el tren.

Precisament, han sol·licitat una reunió amb l’ajuntament a fi d’abordar el que consideren un problema de seguretat al barri sabadellenc, que ha arribat al punt àlgid amb la presumpta agressió sexual.