El taxi amenaça de col·lapsar Barcelona i endureix les accions, i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp46629830 taxis190120124524

zentauroepp46629830 taxis190120124524

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1/ El taxi amenaça amb col·lapsar Barcelona i endureix les accions. La reivindicació contra Uber i Cabify s’estén per Catalunya i la resta d’Espanya. El gremi adverteix la Generalitat que la “tensió anirà en augment” i es pot descontrolar. Seguim aquesta protesta en directe.


2/ Entrevista a Jordi Sánchez a la presó de Lledoners: "La fiscalia ha de demostrar l’indemostrable". L’exlíder de l’ANC i actual impulsor de la Crida Nacional per la República assegura que "la DUI no era la primera preferència honesta per a ningú" i afegeix: “La confiança que teníem l’1 d’octubre no s’ha recuperat”.

3/ La brigada de salvament miner no podrà arribar al Julen abans de dimarts. Una mola rocosa complica novament els treballs de perforació del túnel vertical i retarda la finalització a aquest dilluns.

Notícies relacionades

4/ Miki serà el representant d’Espanya al festival d’Eurovisió amb la cançó 'La venda'. L’artista de Terrasa aconsegueix el passaport a Tel-Aviv després d’obtenir el 34% dels vots a la gala 'OT Eurovisión'


5/ Dembélé i Messi cuinen la victòria sobre el Leganés (3-1). L’extrem francès va ser el motor del Barça fins que va entrar l’astre a la segona meitat per rematar el triomf.