Víctima de l''estafador de l'amor': "Creia que era un inversor de borsa"

Albert Cavallé s'asseu de nou al banc dels acusats per haver estafat 2.500 euros a una dona que va conèixer a internet

L'acusat afirma que les 16 denúncies que hi ha contra ell són fruit d'un complot organitzat per la seva exparella sentimental

zentauroepp45497739 estafador mujeres alberto caballe181017125655

zentauroepp45497739 estafador mujeres alberto caballe181017125655

2
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

“Creia que era un inversor de borsa per la seva manera de parlar, de comportar-se, per tot. Per això li vaig donar 2.500 euros”. Així s’ha expressat la Carolina en el judici que s’ha celebrat aquest dimecres en un jutjat de Barcelona per presumpta estafa contra Albert Cavallé, conegut com l’‘estafador de l’amor’,que s’enfronta a una condemna de dos anys de presó. L’acusat no s’ha reconegut en els àudios i missatges aportats per la denunciant, ha negat les imputacions i ha al·ludit a un complot per part de la seva exparella, amb la qual va trencar quan la dona va descobrir que ell li era infidel.

Cavallé ha tornat a reaparèixer. Els últims judicis li han sigut favorables i els magistrats l’han absolt. En aquesta ocasió, ha tornat a presentar-se com a víctima de la seva exparella i ha explicat que, a través dels contactes que tenia en el seu telèfon mòbil, ella va contactar amb amigues seves per convèncer-les i “organitza” les 16 denúncies que existeixen contra la seva persona. La defensa ha argumentat que els missatges de mòbil i els àudios aportats com a prova podrien estar manipulats i ha dit del client que és un “model”, amb bona planta i que ha aparegut en “portades de revistes”.

L’'estafador de l’amor' ha admès que va conèixer abans de l’estiu del 2016 la Carolina en una web de contactes i que van quedar diverses vegades. Fins i tot, van intimar. “Ho estava passant malament i li vaig demanar 1.090 euros. A canvi, li vaig entregar un anell amb un petit diamant valorat en uns 1.000 euros”, ha afirmat. “Em va prestar diners com d’amiga a amic”, ha insistit l’acusat, que ha negat que es fes passar per inversor de borsa. “Li vaig preguntar si volia l’anell o els diners i després ja vam perdre el contacte”, ha puntualitzat. I de 2.500 euros, res, segons ell, només 1.090.

Diners en metàl·lic

Notícies relacionades

La versió de la Carolina és molt diferent. Ha relatat que va conèixer Cavallé a través de les xarxes de contacte i que quan el va veure en persona li va dir que ell invertia en borsa i que treballava en l’empresa del seu pare. Ella el va creure i, al cap d’uns dies, li va donar 2.500 euros en dues vegades. A canvi, li va prometre que “rebria per duplicat aquest import”. Però no ha vist, ara per ara, ni un cèntim. “Em va deixar de contestar als missatges”, ha declarat.

Sobre l’anell que l’acusat li va donar com a “garantia”, la denunciant ha especificat que el va portar a taxar i que el seu valor era d’uns 100 euros. Quan va començar a sospitar que tot era mentida, la Carolina, segons les seves paraules, li va seguir “el paperot per intentar recuperar els diners”. Però ell, ha assegurat la presumpta víctima, “va jugar a despistar-me” i li va arribar a dir que havia patit un accident i que estava hospitalitzat. “Em va enviar una foto des de casa seva”, ha postil·lat la noia. El seu advocat ha afirmat en el seu informe que Cavallé no té una feina fixa des de fa anys i que “viu de l’estafa”. La defensa ha requerit l’absolució.

Temes:

Estafes