a Ciutat Meridiana

Un bebè, en estat crític després de caure d'un cinquè pis a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra remarquen que es tracta d'un accident

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d  esquadra en el raval coche de180529181315

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d esquadra en el raval coche de180529181315

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez / Barcelona

Un bebè de 21 mesos està ingressat en estat crític a l’hospital de la Vall d’Hebron després de caure al buit des d’un cinquè pis a Barcelona, segons ha avançat la cadena SER i han confirmat fonts policials a aquest diari.

Notícies relacionades

El succés ha passat aquesta matinada al barri de Ciutat Meridiana. L’infant s’hauria enfilat des del seu llit fins a la finestra, l’hauria obert i s’hauria precipitat al buit mentre els seus pares eren a casa. La mateixes fonts policials subratllen a aquest diari que els Mossos d’Esquadra treballen aquest succés com un accident, ja que no hi ha indicis de criminalitat.


La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions d’EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També pots subscriure’t per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, i disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.