DE REGGAETON

La Policia investiga l'aparició d'un narcotraficant fugit en un vídeo musical

El vídeo barreja fotos de les seves orgies, ja conegudes i publicades, amb un treball de productora musical

15387609727004

15387609727004

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional està investigant, des de fa uns dies, un vídeo musical de l’artista 'Clase A' en el qual surt el conegut narcotraficant del Campo de Gibraltar Francisco Tejón, àlies 'Isco', que pertany al clan d’'Els Castañitas', erradicat a La Línea de la Concepción (Cadis).

Segons han indicat a Europa Press fonts policials, les imatges confirmen que es tracta de Francisco Tejón, tot i que la situació varia poc respecte a la que fins ara es mantenia entorn del narco. "El vídeo barreja fotos de les seves orgies, ja conegudes i publicades, amb un treball de productora musical", per la qual cosa "tot i que el vídeo s’ha donat a conèixer en les últimes hores, pot estar gravat fa mesos", han assenyalat.

Notícies relacionades

En aquest sentit, es pot recordar que Tejón està en cerca i captura des del 2016 i que el juny d’aquest any es va escapar al Marroc, en primera instància, tot i que també "s’ha mogut per Gibraltar", després de la detenció del seu germà Francisco, que es troba ingressat en una presó de Còrdova.

La investigació des de llavors continua oberta i el vídeo canvia poc la manera de procedir de la unitat encarregada de seguir en la recerca del narcotraficant, que és la Udyco. 

Temes:

Drogues