Consideren que és el seu únic mòbil

La família de Diana Quer creu que el Chicle és un "depredador sexual"

Els pròxims a la jove assassinada a Galícia han enviat un comunicat després del nou front judicial que se li obre a Abuín Gey

zentauroepp41437577 jos  enrique a  g   el chicle   detenido por la desaparici n180502134012

zentauroepp41437577 jos enrique a g el chicle detenido por la desaparici n180502134012

1
Es llegeix en minuts
Efe

La família de Diana Quer, la jove madrilenya desapareguda i trobada morta a Galícia, creu que el presumpte responsable del seu trist final, José Enrique Abuín Gey, àlies ‘el Chicle’, és un "depredador"que actua sempre amb un mateix procediment i, a més, té un "únic mòbil", el de l’agressió sexual. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, remarquen: "Es tracta, com sempre hem assenyalat, d’un depredador sexual".

La nota arriba un dia després que transcendís que Abuín Gey, l’únic acusat del crim de Diana, trobada sense vida l’últim dia de l’any passat en un pou d’una nau industrial abandonada de Rianxo (la Corunya), serà investigat també com a sospitós d’un delicte d’agressió sexual en concurs amb un altre de detenció il·legal, tots dos en grau de temptativa, contra una dona a Boiro (la Corunya) el desembre passat.

La germana de la seva dona

En la interlocutòria que deixa constància d’això, divulgada pel Tribunal Superior de Justícia de Galícia, s’estipula que els fets s’han de "connectar-se amb les diligències seguides contra aquest home pel cas Quer, així com per les obertes pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número dos de Noia per un presumpte delicte" contra la integritat sexual. Aquesta vegada, la presumpta víctima és la germana bessona de la dona del Chicle quan amb prou feines era una menor.

Notícies relacionades

Els pares i la germana de Diana consideren que "és moment de fer justícia amb rigor, de dictar condemnes amb penes de presó ajustades a la gravetat del delicte comès i d’evitar que perillosos criminals surtin al carrer mentre continuïn sent un perill per als nostres filles i fills".

Aquesta és la seva lluita, tal com subratllen, i la de més de tres milions de persones que "donen suport a la pena de presó permanent revisable, una campanya que continua sumant firmes a la plataforma Change.org".