Oberta una investigació

Trobats morts a França un nen i el seu pare, denunciat a Sabadell per la seva exparella

Els seus cossos van ser trobats en un vehicle després de precipitar-se per un barranc

cap-de-la-cervera

cap-de-la-cervera

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un nen de 6 anys de Sabadell i el seu pare han sigut trobats morts aquest dissabte en el departament francès del Pirineu Oriental, després que el vehicle en què viatjaven es precipités per un barranc pròxim a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda. Ha sigut la mare del menor que va denunciar aquest divendres davant dels Mossos a Sabadell que la seva exparella no li havia entregat el fill, que tenen en custòdia compartida.

Una vegada rebuda la denúncia, la policia catalana va emprendre les gestions necessàries per localitzar el pare i va posar en marxa una recerca del seu vehicle amb un avís al sistema informàtic interpolicial. Finalment, ha sigut la policia francesa que va localitzar els cossos de tots dos a l’interior del cotxe del pare divendres passades les 19.00 hores de la tarda, hores després de la denúncia presentada per la mare.

Després de la troballa dels cossos, la policia francesa ha comunicat al consolat espanyol a Perpinyà la nacionalitat dels morts, un adult i un menor d’edat, per procedir a la repatriació, i ha posat en marxa una investigació per aclarir les circumstàncies de les dues morts.

Notícies relacionades

El cotxe es va precipitar per un barranc d’uns 20 metres a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, a la zona coneguda com Cap de Cervera. La investigació haurà d’aclarir si el vehicle va caure de manera accidentalment o intencionadament.